Varavirtalähde valokuvaajalle

Valokuvaajan yksi pahimmista painajaisista on virran loppuminen kesken kuvausreissun. Uudet AgfaPhoto Powercube 100 Pro ja AgfaPhoto Powercube 300 Pro -kannettavat latausasemat tarjoavat valokuvaajalle turvaa siellä, missä ei ole mahdollisuutta tökätä laitteita seinään. Fyysisen kokonsa puolesta nämä uudet Powercube-varavirtalähteet soveltuvat valokuvaajalle hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin, lue alta lisää!

AgfaPhoton uudet Powercubet

AgfaPhoto Powercube varavirtalähde lataa lähes mitä tahansa sähkölaitteita

AgfaPhoto Powercube -akkupankit ovat tehokkaita varavirtalähteitä, joiden erikoisuutena, verrattuna yleisimpiin muihin varavirtalähteisiin, on sisäänrakennettu suko-pistoke, eli kansankielellä seinäpistorasia. Suko-pistoke mahdollistaa huomattavasti laajemmin laitteiden lataamisen, ja mikä parasta, ei tarvitse erikseen ostaa kaikkiin laitteisiin lisävarusteena useampaa laturia esimerkiksi auton tupakansytytintä varten! Käytännöllisyytensä lisäksi AgfaPhoton Powercube -varavirtalähteet on muotoiltu tyylikkään näköisiksi, joten niitä kehtaa hyvinkin pitää esillä valokuvausreissulla.

AgfaPhoto Powercube 100 Pro – virtaa metsään asti

AgfaPhoto Powercube 100 Pro varavirtalähde lataa lähes mitä tahansa sähkölaitteita

Jos kaipaat virtaa mukaan esimerkiksi syvemmälle metsään, on noin kilon painava AgfaPhoto Powercube 100 Pro oikea valinta. Powercube 100 Pro:n kapasiteetti (88,8 Wh) riittää hyvin pienempien laitteiden lataamiseen, kuten esimerkiksi puhelimien, kameroiden tai dronen. Joissakin tapauksissa Powercube 100 Pro voi olla myös täydellinen laite esimerkiksi kannettavan tietokoneen käyttöajan pidentämiseen. Jos on tarve päästä käyttämään kuvauksissa läppäriä tai vaikkapa monitoria vaikeammin lähestyttävässä kuvauslokaatiossa, voi Powercuben avulla pidentää läppärin käyttöaikaa käytännössä tuplaksi.

AgfaPhoto Powercube 100 Pro:n kaveriksi voi hyvin suositella AgfaPhoto SP21 -aurinkopaneelisalkkua! Powercube 100 Pro kätevästi reppuun ja johto kiinni aurinkopaneeliin, joka roikkuu repusta liikkuessa seuraavaan lokaatioon. SP21 -aurinkopaneelisalkkua esitelty paremmin hieman alempana, tutustumisen arvoinen laite!

AgfaPhoto Powercube 300 Pro – varmista virta tien päällä

AgfaPhoto Powercube 300 Pro varavirtalähde lataa lähes mitä tahansa sähkölaitteita

AgfaPhoto Powercube 300 Pro on täydellinen valinta pidemmille reissuille, kun ei ole mahdollisuutta jatkuvasti tökätä töpseliä seinään. Painoa on tuplasti Powercube 100 Pro:hon verrattuna (2,2 kg), joten Powercube 300 Pro:ta ei enää mielellään ala kantelemaan pitkiä matkoja metsään. Jos tien päällä on tarve esimerkiksi kuvien varmuuskopioimiselle tai editoimiselle, mahdollistaa Powercube 300 Pro kannettavan tietokoneen käytön tien päällä, unohtamatta tietenkään itse kamerakaluston lataamista.

Powercube 300 Pro kätkee sisäänsä huikean 278 Wh kapasiteetin, joka tarkoittaa käytännössä kannettavan tietokoneen latauksen vähintään 3 kertaa (85 Wh) tai kameran akun latauksen huikeat 36 kertaa (7,5 Wh). Virtaa siis riittää, eikä latausasemaa itsessään ole jokaisessa välissä käytävä lataamassa.

AgfaPhoto Powercube 300 Pro:n pakkauksessa tulee mukana myös kätevä autolaturi. Eli latausaseman virran loppuessa, voit ladata latausasemaa myös auton tupakansytyttimen kautta auton ollessa käynnissä. Hyvä tapa onkin ladata Powercubea aina, kun autolla liikkuu kuvauslokaatioiden välillä.

AgfaPhoto SP21 -aurinkopaneelisalkulla virtaa auringosta

AgfaPhoto SP21 aurinkopaneelisalkku lataa laitteet suoraan auringosta

Varsinkin kesäaikaan AgfaPhoto SP21 -aurinkopaneelisalkku on täydellinen kaveri Powercube 100 Pro:n kanssa. Aurinkopaneelisalkulla voit toki ladata myös USB-kaapelilla suoraan virtaa laitteisiin, kuten esimerkiksi puhelimeen. Mutta jos tarvitset virtaa laitteisiin monipuolisemmin esimerkiksi suko-pistokkeen kautta, tai haluat varastoida virtaa myöhemmin ladattavaksi, voit liittää aurinkopaneelisalkun Powercube 100 Pro:hon!

SP21 -aurinkopaneelisalkun saa kätevästi kiinnitettyä soljilla reppuun, joten voit liikkuessa samalla ladata myös virtaa laitteisiin tai varavirtalähteeseen talteen myöhempää käyttöä varten. Kun aurinkopaneelia ei tarvitse, voi sen helposti taitella kätevään pakettiin, joka sujahtaa esimerkiksi repun läppäritaskuun helposti.

Huom! AgfaPhoto SP21 -kannettava aurinkopaneeli ei ole yhteensopiva AgfaPhoto Powercube 300 Pro:n kanssa. Jos kaipaat Powercube 300 Pro:n kaveriksi aurinkopaneelia, sen kanssa yhteensopivia ovat Polaroid SP50 -aurinkopaneelisalkku sekä Polaroid SP100 -aurinkopaneelisalkku.

Kenelle AgfaPhoton varavirtaläheet soveltuvat?

AgfaPhoto Powercube -kannettavia latausasemia voi suositella erityisesti luontokuvaajille, jotka kuvaavat paljon ulkona pistorasioiden ulottumattomissa. Varsinkin useamman päivän kuvausretkellä, jolloin yövytään esimerkiksi teltassa tai autiotuvassa, ovat AgfaPhoton akkupankit todella kultaakin arvokkaampia. Ainahan valokuvaaja voi kantaa useita akkuja mukanaan, mutta Powercube-varavirtalähteiden avulla voi ladata myös muita tärkeitä laitteita, kuten esimerkiksi puhelinta tai kannettavaa tietokonetta. Lisäakut kameroihin ovat tunnetusti myös melko kalliitta, joten esimerkiksi Powercube 100 Pro:n 179 € hankintahinta voi käydä monelle järkeen.

 

Lue aiheesta lisää:

Kerro kavereille: