Jälleenmyyjille

Hei kauppias! Haluatko Tatu Suosittelee -tuotteet valikoimiisi? Lukaisepa tämä.

Pro Technic Oy toimii Suomessa Tatu Suosittelee -tuotteiden maahantuojana. Olemme vuonna 1986 perustettu suomalainen perheyritys, joka edustaa maailmalla tuttuja brändejä kuten Maxell, Polaroid, Motorola ja Duracell. Päämyyntialueenamme on Suomi, mutta myymme myös muihin Pohjoismaihin sekä Baltiaan. Meillä työskentelee 13 motivoitunutta ammattilaista ja liikevaihtomme on 4,2 miljoonaa euroa (v. 2016). Nykyaikainen konttori ja Show Room sekä oma varasto sijaitsevat Espoon Kauklahdessa.

Olemme tukkukauppa, joka edustaa laadukkaita, kiinnostavia ja kilpailukykyisiä brändituotteita. Olemme yhteistyökumppani, jonka kanssa asiakkaamme haluavat tehdä yhteistyötä. Haluamme myös olla edelläkävijä kuluttaja-asiakkaiden palvelemisessa.

Tatu Suosittelee - elektroniikan asiantuntija

Meillä on satoja tyytyväisiä asiakkaita

Edustamme vahvoja brändejä, joita kuluttajat haluavat ostaa

Oman aktiivisen myyntikenttämme ansiosta meillä on hyvät suhteet asiakkaisiin

Oma varastomme takaa toimitusvarmuuden sekä nopeat toimitukset

Meillä on vankka 30 vuoden kokemus ja tuotetuntemus alalta

Pro Technic Way – Näin me toimimme

Emme myy sisään, vaan myymme ulos. – Me emme myy tavaraa, joka ei käy kaupaksi.

Kaikki mitä myymme, on joko huippulaatua tai vähintäänkin hintansa arvoista. – Kerromme yhteistyökumppaneillemme suoraan ja rehellisesti kunkin tuotteen hinta-laatusuhteen.

Me myönnämme virheemme ja korjaamme jälkemme. Jos jokin tuote ei myy, me kannamme vastuumme. Yritämme parantaa asiakkaan myyntiä vielä kaupanteon jälkeenkin.

Asiakkaamme pitää voida luottaa siihen, että me tiedämme mitä hänen asiakkaansa

  • Haluaa ostaa
  • Mitä hän ei vielä tiedä haluavansa ostaa
  • Mitä hän on eri tuotteista valmis maksamaan

Yhteistyökumppanimme pitävät meistä, koska

  • Me olemme sitoutuneita heidän tavoitteisiinsa.
  • Saamme heille aikaan tuloksia.

Tatu Suosittelee -sivusto

Haluamme olla edelläkävijä kuluttaja-asiakkaiden palvelemisessa ja tätä tarkoitusta varten julkaisimme Tatu Suosittelee -sivuston kesällä 2017. Sivuston kautta pääsemme kontaktiin suoraan kuluttajien kanssa ja voimme auttaa heitä valitsemaan oikean tuotteen jälleenmyyjiemme valikoimista. Tuotamme sivustolle hyödyllistä ja kiinnostavaa sisältöä. Tatu Suosittelee -sivusto on myös tietopankki ja tuotekuvapankki jälleenmyyjille.

Jälleenmyyjäksi?

Oletko kiinnostunut edustamaan tuotteitamme? Ota yhteyttä sinulle sopivimmalla tavalla ja tule vaikka käymään Show Roomissamme Espoossa. Ajantasaiset yhteystietomme löydät Pro Technic Oy:n kotisivulta.

Kerro kavereille: