Tutustu Tatuun

Tatu suosittelee, jotta sinä voit tehdä hyviä hankintoja. Tatu testaa uutuudet, vertailee vaihtoehdot ja etsii tuotteet puolestasi. Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa, sillä Tatun avulla löydät tuotteet omiin tarpeisiisi. Saat vinkit parhaista tuotteista, tarvitsetpa virtaa laitteisiisi, musiikkia mukaan matkalle tai vaikkapa valvontakameran kotiisi.

Tatu ei kuitenkaan suosittele mitä tahansa. Jokainen suosittelu perustuu huolelliseen arvioon ja kokemuksiin tuotteen käytöstä. Tämän vuoksi Tatu kertoo myös, jos tuote ei sovi käyttötarkoitukseesi. Vinkkien avulla löydät kuulokkeet ja muut tekniset laitteet latureista led-lamppuihin – verkkokaupasta tai omasta lähimarketistasi.

Tutustu Tatun suosittelemiin tuotteisiin ja lue artikkeleista vinkit fiksuihin valintoihin.

Jälleenmyyjät

Tatun suosittelemia tuotteita myyvät hyvin varustellut marketit, pikkukaupat ja erikoisliikkeet kautta maan. Valikoima vaihtelee kauppojen tekemien valintojen mukaan. Kannattaa varmistaa, että tuotetta löytyy valitsemaltasi jälleenmyyjältä, niin saat tuotteen nopsasti mukaan. Pyrimme pitämään tuotekohtaiset jälleenmyyjätiedot ajantasalla, mutta yksittäisen myymälän saldoihin meillä ei valitettavasti ole aina näkyvyyttä.

Facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Kerro kavereille: