Kannettavilla latausasemilla virtaa siellä, missä tarvitset

Laitteet tarvitsevat virtaa sielläkin, missä pistorasioita ei ole saatavilla. Onneksi erilaisten laitteiden lataaminen on tehty helpoksi kannettavilla latausasemilla, joista löytyy tehoa jopa ammattilaiskäyttöön. Lataamalla latausaseman valmiiksi ennen reissua, varmistat virran riittävän useampaan laitteeseen. Reissun päällä ei siis enää tarvitse tyytyä siihen, ettei pistorasioita ole aina heti saatavilla, kun hankit kätevästi mukana kulkevan varavirtalähteen itsellesi.

Mikä Kodakin latausasemista sopii juuri sinun käyttötarkoitukseesi? Lue alta kunkin Kodak-latausaseman erityispiirteet ja valitse tarkoitustasi parhaiten vastaava varavirtalähde!

 

Kodak PPS100 Pro -latausasema kulkee mukanasi luonnossa ja lentomatkoilla

Kodak PPS100 Pro on pieni tehopakkaus, jolla lataat laitteita autossa, retkillä, veneessä tai vaikkapa mökillä. Tästä pienestä ja kevyestä latausasemasta on hyötyä etenkin vähemmän virtaa vievien laitteiden lataamisessa, joiden maksimiteho on enintään 80 wattia. PPS100 Pro:n avulla lataat helposti esimerkiksi puhelimet, kannettavan tietokoneen, järjestelmäkameran tai vaikka drone-kameran tien päällä.

Kodak PPS100 Pro:ssa on niin sanottu normaali seinäpistorasia, mikä erottaa sen markkinoiden muista varavirtalähteistä. Lisäksi laitteen mukana tulee auton tupakansytyttimeen tarkoitettu liitäntäadapteri. Latausaseman avulla voit siis ladata sekä normaalisti seinään kytkettäviä, että autoiluun suunniteltuja laitteita kuten vaikka akkuporakoneen, kylmälaukun tai autoimurin.

Kodak PPS100 Pro kulkee kevyen (n. 1kg) painonsa ansiosta loistavasti mukanasi. Lisäksi tämän latausaseman saa ottaa mukaan käsimatkatavaroihin lentokoneeseen, jolloin voit käyttää esimerkiksi läppäriä tai kuulokkeita kauemmin pitkilläkin lentomatkoilla.

Kodak PPS100 Pro on valintasi varavirtalähteeksi, mikäli kaipaat monipuolisia latausmahdollisuuksia helposti kuljetettavassa muodossa. Latausominaisuuden lisäksi mukanasi kulkee tehokas taskulamppu, josta voi olla hyötyä niin luonnossa kuin esimerkiksi sähkökatkosten sattuessa.

Kevyt ja tehokas Kodak PPS800 -latausasema

Kodakin latausasemien uusin malli Kodak PPS800 sopii niin harrastus- kuin ammattilaiskäyttöön. Tämän latausaseman teho ja kapasiteetti ovat moninkertaiset pienempään PPS100 Pro:hon verrattuna. Käyttäjien iloksi Kodak PPS800 on kuitenkin paitsi tehokas, silti helposti liikuteltava alle 8 kilogramman painonsa vuoksi. Voit siis ottaa tämän tehokkaan latausaseman mukaasi esimerkiksi sähköttömälle mökille, veneeseen, matkailuautoon tai valokuvauslokaatioihin.

Kodak PPS800:n avulla voit esimerkiksi katsoa 32 tuumaista LED-televisiota lähes 20 tuntia ilman latausta. Lisäksi kannettavan tietokoneen, minijääkaapin, äänentoistolaitteiden tai vaikka sähköruohonleikkurin lataaminen PPS800:lla hoituu helposti. Voit kytkeä kaikki alle 500 watin virrankulutusta vaativat sähkölaitteet niin sanottuihin normaaleihin seinäpistokkeisiin, joita tässä mallissa on kaksin kappalein. Näiden lisäksi sinulla on käytössä USB-portteja ja ns. tupakansytytinpistoke. Kodak PPS800 -latausasema antaa puhtaan siniaallon sähköä (pure sine wave), eli voit huoletta ladata myös herkkiä laitteita kuten sähköhammasharjaa, televisiota tai herkkiä mittalaitteita.

Kodak PPS800 on valintasi, mikäli tarvitset tehokkaan ja helposti mukana kulkevan latausaseman. PPS800 sähköistää laitteesi reissussa ja on apunasi sähkökatkoksen sattuessa.

Kodak-tuoteperheen tehokkain PPS1500 -latausasema

Kodak-tuoteperheen tehokkaimmalla Kodak PPS1500 -latausasemalla annat sähköä lähes mille tahansa laitteelle. Myös ammattilaiskäyttöön sopiva PPS1500 kulkee edelleen näppärästi mukanasi, vaikka tällä laitteella painoa onkin jo hieman alle 18 kiloa. Silti se painaa jopa viisi kertaa vähemmän kuin perinteinen lyijyakku. PPS800-malliin verrattuna tehoa ja kapasiteettia on noin tuplasti enemmän.

Konkretisoidaksemme muutamia käyttökohteita, PPS1500 -latausaseman avulla käytät sähköporaa (700 W) kaksi tuntia, lataat älypuhelimen satoja kertoja tai katsot 32 tuumaista LED-televisiota (40 W) jopa 37 tuntia ilman latausta. Tämä varavirtalähde sopii erinomaisesti esimerkiksi työmaille, ammattimaiseen valokuvaukseen tai karavaanaritoimintaan. Kodak PPS1500:n avulla käytät kaikkia alle 1000 watin virrankulutusta vaativia sähkölaitteita.

Kodak PPS1500 sisältää kaksi sisäänrakennettua pistorasiaa, 12 voltin autopistokkeen sekä useita USB-latausportteja. Myös Kodak PPS1500 -latausasemalla lataat herkkiäkin laitteita puhtaan siniaallon sähköllä. Tämä Kodak-tuoteperheen tehokkain latausasema on valintasi, mikäli tarvitset huipputehokasta latausta useammalle laitteelle yhtä aikaa.

Latausasemien lataaminen verkkovirralla tai aurinkopaneeleilla

Ladataksesi laitteita latausasemien avulla, täytyy sinun vain huolehtia, että itse latausasemassa riittää virtaa. Voit ladata kaikkia yllä esiteltyjä latausasemia suoraan verkkovirrasta.

Verkkovirran lisäksi voit hyödyntää aurinkopaneeleja ja ladata latausaseman täyteen aurinkoenergialla. Eri latausasemat ovat yhteensopivia eri kannettavien aurinkopaneelien kanssa, joten valitse sopiva aurinkopaneeli hankkimasi latausaseman mukaan. Kodak PPS100 Pro -latausasema on yhteensopiva Kodak SP21 -aurinkopaneelin kanssa. Kodak PPS800 sekä Kodak PPS1500 -latausasemat ovat puolestaan yhteensopivia muun muassa Polaroid SP100 ja Kodak SP100 -aurinkopaneelien kanssa.

Hankkiessasi sekä latausaseman että siihen yhteensopivan aurinkopaneelin, voit siis ladata latausasemaa aurinkoenergialla. Samaan aikaan kun latausasema latautuu aurinkopaneelin avulla, voit ladata latausasemalla muita laitteitasi. Tällöin virtaa riittää entistä pidempään.

Latausaseman ja aurinkopaneelin yhteiskäyttö on erityisen näppärää etenkin pidemmillä reissuilla luontoon, jossa et voi hyödyntää lainkaan verkkovirtaa. Aurinkopaneelien käyttö on myös ympäristöystävällinen tapa ladata laitteesi. Tutustu aurinkopaneeleihin tarkemmin tästä.

Kodak-latausasemien vertailu

PPS100 Pro PPS800 PPS1500
Teho 80 W (hetkellinen 120 W) 500 W (hetkellinen 2500 W) 1000 W (hetkellinen 2000 W)
Kapasiteetti 88,8 Wh 786 Wh 1500 Wh
Mitat 14,5 x 7,7 x 10,5 cm 34,9 x 16 x 28,5 cm 37,2 x 16,5 x 36,5 cm
Paino 1,04 kg 7,6 kg 17,9 kg

 

Tutustu Kodak-latausasemiin tarkemmin ja suuntaa lähimmän jälleenmyyjän kautta reissuun!

 

Lue myös: Kannettava latausasema on monipuolinen varavirtalähde & Kannettavat aurinkopaneelit Tatun testissä

Kerro kavereille: