Sinox merkkikohtainen television kaukosäädin alkuperäisen tilalle

Tippuiko television kaukosäädin vesilasiin, puriko koirasi kaukosäätimen rikki vai onko kaukosäädin jo toista viikkoa hukassa? Ongelma on arkipäivää useammassa kodissa, kuin ehkä uskoisit.

Onneksesi Tatulla on sinulle helppo ratkaisu: Sinox merkkikohtainen kaukosäädin rikkoutuneen tai hukkuneen television kaukosäätimen tilalle. Enää ei tarvitse taistella hankalien one for all -tyyppisten yleiskaukosäädinten koodaamisen kanssa, sillä merkkikohtaisiin kaukosäätimiin lisäät vain paristot ja homma pelittää!

 

Valitse televisiosi merkin mukainen kaukosäädin

Jotta pääset taas käyttämään televisiotasi uuden kaukosäätimen avulla, sinun tulee valita TV:n merkkiä edustava kaukosäädin. Sinox-kaukosäädinten merkkivalikoimasta löytyvät LG, Panasonic, Philips, Samsung sekä Sony.

Sinox-kaukosäädin LG-televisiolleSinox-kaukosäädin Panasonic-televisiolleSinox-kaukosäädin Philips-televisiolleSinox-kaukosäädin Samsung-televisiolle       Sinox-kaukosäädin Sony-televisiolle

Näiden merkkikohtaisten kaukosäädinten asentamisessa ei mene sormi suuhun. Sinun täytyy vain avata kaukosäädin pakkauksestaan, laittaa paristot paikoilleen ja kaukosäädin toimii heti kuten alkuperäinen.

Huomaa, että paristot myydään erikseen. LG:n ja Panasonicin kaukosäätimiin tarvitset 2 kappaletta AA-paristoja, kun taas Philipsin, Samsungin ja Sonyn kaukosäätimiin tarvitset 2 kappaletta AAA-paristoja.

 

Käytä kaukosäädintä samalla tavalla kuin alkuperäistä

Jotta television katselu uuden kaukosäätimen kanssa olisi mahdollisimman vaivatonta on Sinox-kaukosäätimet tehty esikuviensa näköiseksi. Löydät siis kaukosäätimen tutuilta paikoilta samat painikkeet kuin alkuperäisestäkin. Lisäksi nämä Sinox merkkikohtaiset kaukosäätimet ovat huomattavasti edullisempia verrattuna merkkien omiin varaosina myytäviin kaukosäätimiin.

Käyttö ja asennus sujuvat epäilemättä helposti ja nopeasti!

Tee siis näin, jos kaukosäätimesi hajoaa tai on hukassa:

  • Valitse oikean merkkinen Sinox-kaukosäädin
  • Hanki kaukosäädin ja paristot
  • Asenna paristot kaukosäätimeen
  • Aloita kaukosäätimen käyttö alkuperäisen tapaan

 

Suuntaa lähimmän jälleenmyyjän myymälään tai verkkokauppaan

Sinox merkkikohtaisia kaukosäätimiä myydään muun muassa Tokmannilla, Halpa-Hallissa, Kärkkäisellä sekä Minimanissa. Suuntaa siis lähimpään myymälään tai tilaa kaukosäädin suoraan verkkokaupasta.

Tutustu kaukosäätimiin tarkemmin:

Kerro kavereille: