Lenovon kuulokkeet testissä

Tätä hetkeä on odotettu kuin joulupukkia jouluna – kuriiri tuo paketin Lenovon kuulokkeita testattavaksi! Paketista löytyy seuraavat mallit: Lenovo HD116 -sankakuulokkeet sekä Lenovo HT10 ja Lenovo HT30 -nappikuulokkeet. Kaikki kuulokkeet ovat langattomia bluetooth-kuulokkeita. Olen tottunut käyttämään arjessa viikoittain sekä nappi- että sankakuulokkeita, joten on mielenkiintoista lähteä testaamaan löytyykö Lenovon malleista uudet kuulokkeet eri arjen hetkiin!

 

Aamu käyntiin juoksulenkillä – HT10 bluetooth-nappikuulokkeet

HT10 bluetooth-nappikuulokkeet testillä lenkillä.

Aamulenkit ja musiikki – ne kuuluvat samaan lauseeseen. Haasteita on tuottanut löytää sopivat kuulokkeet juoksulenkille. Normaalit nappikuulokkeet eivät pysy kunnolla korvissa lenkin askelluksessa ja taas tiukemmin korvaan porautuvat in-ear -nappikuulokkeet eivät sovi korvaani. Sankakuulokkeita en ole viitsinyt enää moneen vuoteen käyttää lenkillä, koska ne tuntuvat päässä kovin raskailta ja hiostavat.

Olen tullut siihen tulokseen, että kumituteilla varustetut in-ear -nappikuulokkeet varmasti olisivat parhaimmat urheiluun, kunhan löytäisin sopivan mallin korvaani. Olen kokeillut todella monia in-ear -nappikuulokkeita, mutta yhdetkään eivät ole vielä toistaiseksi pysyneet korvissani. Nyt lähtee testiin Lenovon HT10 -nappikuulokkeet. Kuulokkeet paketista, bluetoothilla puhelimeen ja lenkkipolkua kohti!

Yllätyksekseni suoraan paketista korviin aseteltuna kuulokkeet tuntuvat istuvan todella hyvin. Pakkauksessa tulee mukana myös pienemmät ja isommat kumitulpat, mutta nyt mennään valmiiksi paikallaan olevilla keskikokoisilla, istuvuus tuntuu sen verran hyvältä. Napautus oikeaan kuulokkeeseen ja musiikki alkaa pauhaa. Heti lenkkipolun ensimmäisistä askelista asti kokemus on todella positiivinen! Kuulokkeet pysyvät korvissa kovallakin alustalla juostessa ja äänenlaatu miellyttää todella paljon! Uudet kuulokkeet lenkeille on saattanut löytyä! Kuulokkeet ovat myös vesi- ja hikitiiviit, eli niitä voi surutta käyttää kosteammissakin olosuhteissa, joka on todella tärkeää urheilukuulokkeita valitessa. Kuulokkeille luvataan jopa 8:n tunnin soittoaika ja lataavalla kotelolla soittoaika nousee jopa 48 tuntiin, joten näitä ei ihan jokaisen lenkin jälkeen tarvitse olla lataamassa!

Etätyöpäivä käyntiin – HT30 bluetooth-nappikuulokkeet

HT30 bluetooth-nappikuulokkeet etätyöskentelyssä.

Aamulenkin jälkeen on aika siirtyä etätyön pariin, joka on minulla lisääntynyt suuresti vallitsevan maailman tilanteen johdosta. Videopalavereja on siihen tahtiin, että välillä tuntuu kuulokkeiden kasvavan korviin kiinni. Työhommissa kuulokkeissa arvostan erityisesti keveyttä, istuvuutta ja myös mikrofonin laatua.

Olen etätyössäkin testaillut monenlaisia kuulokkeita ja todennut, että nappikuulokkeet sopivat minulle tähän hommaan kaikkein parhaiten. Sankakuulokkeet ovat kovin raskaat käyttää pitkiä aikoja, ne hiostavat kesähelteillä ja ovathan ne aika kornin näköisetkin videopalavereissa. Lenovon mallistosta HT30 on mielestäni täydellinen valinta etätyöhön. HT30 -nappikuulokkeet ovat täysin langattomat, kevyet ja omaavat hyvän äänenlaadun. Kysyin myös palaverin vastapuolelta mielipidettä mikrofonin laadusta, joka sai paljon kehuja. Akun kestoksi luvattiin 4 tuntia, joka piti hyvin paikkaansa. Latauskotelossa voi ladata kuulokkeita palavereiden välissä, joka pidentää kuulokkeiden käyttöä jopa 20 tuntiin!

Kiitosta täytyy antaa myös äänenlaadulle ihan musiikkia kuunnellessa. Lenovo Extra Bass -teknologia toimii, ja tarjoilee muhkean soundin!

On aika rentoutua – HD116 bluetooth-sankakuulokkeet

HD116 bluetooth-sankakuulokkeet musiikin fiilistelyyn.

Työpäivä ohi ja on aika rentoutua sohvalla musiikkia fiilistellen. Sankakuulokkeet ovat aina valintani hetkiin, jolloin haluan sukeltaa täysin musiikin maailmaan. Sulkevat luurit tarjoaa mielestäni täyteläisimmän elämyksen musiikkia kuunnellessa, jolloin voi hetkeksi unohtaa kaiken ulkopuolella tapahtuvan. Eli Lenovo HD116 -sankakuulokkeet päähän ja Spotify tulille! Kuulokkeet istuvat päähän hyvin ja ne ovat todella kevyet. Kuulokkeiden sangat taittuvat kasaan, joten kuulokkeiden pakkaus esimerkiksi reissuun onnistuu näppärästi. Kuulokkeista löytyy myös 3,5 mm portti, joten jos melkoisen älytön 24 tunnin soittoaika ei riitä, voit jatkaa kuuntelua langallisesti. 

Mites sitten se kuuntelukokemus. Se tekee vaikutuksen! Jos peilataan hintaan, en ole kyllä koskaan tämän hintaluokan (suositushinta 49,95 €) kuulokkeissa törmännyt yhtä laadukkaaseen äänenlaatuun. Kuulokkeiden pehmusteet ovat sen verran isot, että korvat sujahtaa mukavasti kuulokkeiden sisään. Kuulokkeiden kyljestä löytyy näppärästi hyvin sijoiteltuna nappulat, joista voi helposti säätää äänenvoimakkuutta. Kuulokkeiden kyljestä löytyy myös bass-nappula, jota painamalla pääsee nauttimaan vieläkin muhkeammasta soundista! Pientä miinusta, että kuulokkeiden nappuloista ei pysty vaihtamaan kappaletta, mutta sekin onnistui helposti Siriltä sitä kiltisti pyytämällä.

 

Kokemus Lenovon kuulokkeista

Tämä oli minulle ensimmäinen kokemus Lenovon kuulokkeista, ja se oli kauttaaltaan positiivinen. Suurimman vaikutuksen teki HT10 -nappikuulokkeet, jotka olivat ensimmäiset korviini sopivat in-ear -nappikuulokkeet. Kaikki kuulokkeet olivat todella laadukkaan tuntuisia jo myyntipakkauksesta itse tuotteeseen asti. Hintaluokka on siellä keskitason tuntumassa – hinta-laatusuhde kohtaa näissä kuulokkeissa mielestäni loistavasti!

 

Tutustu lisää Lenovon kuulokkeisiin:

 

Jos tarvitset apua Bluetooth-kuulokkeiden valintaan, lue oppaamme täältä.

Kerro kavereille: