Duracell seinälaturit testissä

Nyt testataan uusi Duracellin 30W -seinälaturi, joka on varustettu USB-A ja USB-C -porteilla. Valittavissa on kaksi eri värivaihtoehtoa musta-kuparinen ja valkoinen. Seinälaturin kaverina Duracellin USB-C to USB-C -latauskaapeli sekä USB-A to lightning -latauskaapeli.

Duracell seinälaturit – katseenkestävää muotoilua

Valitettavan usein seinälaturit on suunniteltu niin, että niitä ei todellakaan halua pitää esillä kuin vain sen käytössä olevan hetken. Duracellin uusimmat Premium-sarjan seinälaturit ja latauskaapelit ovat eri maata – ne ovat todella tyylikkäästi muotoiltu! Seinälaturista on kaksi eri värivaihtoehtoa; musta-kuparinen ja valkoinen. Musta-kuparinen on todella tyylikäs, ja parhaimmillaan jopa koristaa pistorasiaa. Valkoinen on taas hyvä vaihtoehto, jos laturia ei halua esimerkiksi valkoisella seinällä liikaa korostaa. Seinälatureiden Flush to Wall Fit -muotoilu varmistaa, ettei laturi jää rumasti seinästä törröttämään. Molemmat USB-portit sijaitsevat laturin alareunassa, jolloin johdot saa kulkemaan siististi haluttuun suuntaan, eivätkä ne jää pystyyn seinästä ulospäin.

Myös Duracellin Premium-sarjan latauskaapelit on suunniteltu seinälatureiden värityksen mukaan ja kaapelin värin voi valita sopimaan täydellisesti seinälaturiin. Varsinkin musta-kuparinen seinälaturi ja samaan sävyyn suunniteltu latauskaapeli yhdessä on todella hyvännäköinen kokonaisuus!

Duracell seinälaturit – käyttökokemukset

Itselle valikoitui käyttöön seinälaturi, jossa on siis USB-A ja USB-C -portit. Latailen useimmiten iPhonea ja iPadia, joten sen tarpeen mukaisesti valikoitui seinälaturi ja kaapelit. Duracell-seinälaturissa on molemmille omat portit, joten saan yhdellä laturilla hoidettua molempien laitteiden lataamisen! Tämä yhdistelmä minulla on tullut jäädäkseen yöpöydän yhteyteen. Matkustelen työkseni jonkin verran ja aikaisemmin pakkasin yöpöydän vierestä laturikasat aina mukaan matkoille. Nyt hommasin toisen vastaavan setin valkoisena, joka odottaa aina laukussa reissuun lähtöä. Eipä ole enää koskaan laturit kotona seinässä kun niitä tarvitsisi toisaalla!

Duracell Premium-sarjan käyttökokemus on ollut aivan loistava. Lightning-kaapeli toimii saumattomasti iPhonen kanssa, eikä mitään ongelmia ole ollut, kuten joskus aikaisemmin muiden merkkien ”tarvikekaapelien” kanssa. Duracellin Lightning-kaapelit ovatkin Applen virallisesti hyväksymiä, joten ongelmia yhteensopivuuden kanssa ei tarvitse pelätä esimerkiksi järjestelmäpäivitysten jälkeen. Latureiden Flush to Wall Fit -muotoilu on myös ollut mieleen, eikä ainakaan vielä ole tullut vastaan pistorasiaa mihin laturit eivät olisi nätisti istuneet.

Lataus on toiminut latureiden kanssa tehokkaasti, ulostulotehoa on 30W (USB-A 18W 3A ulostuloteho, USB-C 30W 3A ulostuloteho). Itsellä laitteet ovat yleensä yön yli laturissa kiinni ja molemmat portit samaan aikaan käytössä, jolloin maksimiteho on siis 3A.

Sekä seinälaturi että latauskaapelit tuntuvat todella laadukkailta, eikä mitään kulumaa ole tullut useamman kuukauden käytöstä. Ainut ongelma johon olen törmännyt liittyy latureiden mystiseen katoamiseen, musta-kuparinen yhdistelmä on herättänyt sen verran ihastusta myös muussa perheessä, että niistä on joutunut pitämään kiinni kynsin ja hampain.

 

Tutustu testattaviin Duracell Premium-sarja seinälatureihin ja latauskaapeleihin tarkemmin:
Duracell Premium tuplaUSB-seinälaturi 2 x 2.4A
Duracell Premium USB-A + USB-C -seinälaturi, 30W
Duracell Premium USB-C to USB-C -kaapeli 1m
Duracell Premium USB-C to Lightning -kaapeli 1m
Duracell Premium USB-A to Lightning -kaapeli 1m

Lue aiheesta lisää: Laturiopas – sopiva laturi älypuhelimelle tai tabletille

Kerro kavereille: