Tatun joululahjavinkit pukinkonttiin

Terveiset täältä Korvatunturilta! Kauniissa kansallispuiston maisemissa sijaitseva Korvatunturi kohoaa 486 metrin korkeuteen, ja kaukaa katsottuna Korvatunturin huiput muistuttavatkin ketun tai suden korvia. Kuulin Joulupukin kertovan, että sillä tavalla tunturin korvat kuulevat lasten toiveita maailman toiselta puolelta saakka!

Korvatunturilla on paiskittu hommia ympäri vuoden, mutta erityisesti joulun lähestyessä kiireet kasvavat. Tontut valmistavat lahjoja sekä vastaavat lasten kirjeisiin, joita on saapunut säkkikaupalla ympäri maailmaa. Koska tontutkaan eivät ehdi kaikkea – päätin helpottaa tonttujen hommaa ja kasasin parhaat tärpit pukinkonttiin myös kotitonttuja varten.

Valitsin suosikkilahjat puolestasi ja jaottelin niitä hintaryhmittäin. Näin voit valita parhaat elektroniset lahjat helposti koko lähisuvulle, ja jouluaattona vallitsee maassa rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

Jokaisen lahjaidean kohdalla on kerrottu sen suositus vähittäismyyntihinta sekä muutama paikka, josta voit ostaa tuotteen. Kattavat tiedot myyntipaikoista löydät kunkin tuotteen omalta sivulta. Päivän hinnan ja saatavuuden voit tsekata jälleenmyyjän omalta sivustolta.Alle 20 euron lahjatMaxell Bass13 bluetooth-nappikuulokkeet

Maxell Bass13 bluetooth-nappikuulokkeet

Kerralla koko perheen kuulokkeet kuntoon! Mukavat ja hyvin istuvat langattomat Maxell Bass13 bluetooth-nappikuulokkeet sopivat erinomaisesti perheen koululaisille tai varttuneemmallekin väelle! Hyvällä bassolla varustetuista Bass13-sarjan kuulokkeista löytyy mm. mikrofoni, eli nämä kuulokkeet sopivat myös loistavasti handsfree-laitteeksi esimerkiksi iltakävelylle. Laadukkaiden, mutta edullisten kuulokkeiden käyttöaika yhdellä latauksella on jopa kolme tuntia.

Nämä kuulokkeet löydät mm. Suomalaisen Kirjakaupan ja Puuilon valikoimista ja niiden suositus vähittäismyyntihinta on 14,95€


Maxell Bass13 bluetooth-sankakuulokkeet

Maxell Bass13 bluetooth-sankakuulokkeet

Jos lahjalistalta löytyy enemmän sankakuulokkeisiin mieltyneitä, Maxellin samasta sarjasta löytyvät kevyet ja mukavat langattomat Maxell Bass13 bluetooth-sankakuulokkeet ovat loistava valinta! Näillä kuulokkeilla lahjansaaja voi nautiskella äänikirjoista tai musiikista joulunpyhinä tai handsfree-ominaisuuden ansiosta puhua pitkiä puheluita kaukana asuvien ystäviensä kanssa. Sankakuulokkeiden käyttöaika yhdellä latauksella on jopa kahdeksan tuntia. Kun hintakin jää alle 20 €:n, on tässä takuuvarma joulun hittituote käsissä!

Nämä Maxell-kuulokkeet kuuluvat mm. K-Citymarkettien ja Halpahallien valikoimaan. Suositus vähittäismyyntihinta 19,95€.


Maxell Compact USB 3.0-muisti

Maxell Compact USB 3.0-muisti

Viimeisimpänä vinkkinä alle 20 €:n lahjoista on nostettava erittäin pienikokoinen ja nopea Maxell Compact USB 3.0-muisti, joka mahtuu näppärästi vaikkapa avainnippuun! Muistitikulle voi näppärästi tallentaa vaikkapa joulukuvia tai kuunnella autossa lempimusiikkia.

Muistitikkua on saatavilla kahdessa muistikoossa: 32gb ja 64gb. Näin pienikokoista USB-muistia tuskin olet aikaisemmin nähnyt!

Tämän USB-muistin voit napata pukinkonttiin mm. Motonetissä tai Kärkkäisellä. Suositushinta on 12,95€ – 19,95€ muistin koosta riippuen.20 – 50 euron lahjat
Motorola TLKR T41-radiopuhelimet

Motorola TLKR T41-radiopuhelimet

Motorola TLKR T41 -radiopuhelimet ovat näppärät kaverit yhteydenpitoon talvisilla metsäretkillä, harrastuksissa tai vaikkapa lasten salapoliisileikeissä. Radiopuhelimet ovat varsinkin lasten keskuudessa joululahjojen kestosuosikki!

Nappaa tähän lahjaan mukaan myös AAA-paristot, niin viestittely pääsee käyntiin heti pakettien avaamisen jälkeen.

Nämä Motorola-radiopuhelimet löydät mm. Prismoista ja Motonetistä. Niiden suositus vähittäismyyntihinta on 39,95€ per pari.


Motorola MS352 bluetooth-kaiutin

Motorola MS352 bluetooth-kaiutin

Musiikkia korville! Motorolan tyylikäs ja laadukas MS352 bluetooth-kaiutin soittaa musaa yhdellä latauksella jopa kahdeksan tuntia ja kelissä kuin kelissä. Kaiuttimen bassot kajahtavat kunnolla, ja kaiuttimesta löytyy myös sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten. Lisäksi tyylikästä MS352-kaiutinta voi käyttää myös varavirtalähteenä. Kaiutin sopii myös ulkokäyttöön, joten tästäpä oiva lahja vaikkapa uudenvuoden mökkireissulle!

Kerää tämä vähän rouheampi bluetooth-kaiutin lahjakassiin Motonetistä. Suositus vähittäismyyntihinta on 49,90€, mutta tarkistapa, mihin hintaan juuri tänään myydään Motonetissä.


Tractive GPS-paikantimet lemmikeille

Tractive GPS Dog lemmikkipaikannin

Ja pitäähän niitä perheen karvaisempiakin muistaa jouluna! Tractive GPS Dog ja Tractive GPS CAT IKATI -GPS-paikantimien avulla pystyt seuraamaan helposti, missä lemmikkisi juuri nyt liikkuu. Uudistetut Tractiven mallit mittaavat myös lemmikkien aktiivisuutta, joten paikantimien avulla saat tietoa myös mahdollisesta lisäliikunnan tarpeesta! Toyvillakoira Nappi pääsi testaamaan koirien mallia aiemmin syksyllä. Käy lukemassa Nappi-koiran kokemuksia laitteesta tästä!

Koiran- tai kissanomistajan suosikkilahjan löydät mm. Mustista ja Mirristä, Prismasta ja Verkkokauppa.comista. Sen suositus vähittäismyyntihinta on 49,95€.50 – 100 euron lahjatKodak SP16 -aurinkopaneeli

Kodak SP16 -aurinkopaneeli

Kodak SP16 -aurinkopaneeli on luonnonystävän lahja, joka mahtuu tähän hinta-kategoriaan! Uuden sukupolven kätevä ja kestävä Kodak SP16 -aurinkopaneeli on luontoystävällinen tapa ladata akut täyteen älypuhelimesta, bluetooth-kuulokkeista tai vaikkapa kamerasta tien päällä ollessa!

Kodak SP16 on jokaisen retkeilijän must-tuote – tästä aurinkopaneeli valmiiksi ensi kesän reissuille!

Kodak-aurinkopaneelia myyvät mm. Rajala Pro Shop, Motonet sekä DNA-kaupat. Suositus vähittäismyyntihinnaksi on 79 euroa.Yli 100 euron lahjatKodak- ja Polaroid-latausasemat

Kodak PPS100 -latausasema

Läppärin tai järjestelmäkameran lataus onnistuu tehokkailla kannettavilla latausasemilla vaikkapa autossa tai tunturimökillä. Latausasemien avulla voi ladata helposti myös valot ja pienet kodinkoneet. Kodak PPS100 -latausasema on pienen kokonsa takia täydellinen valinta esimerkiksi vaelluksille. Tämä latausasema on näppärä kaveri myös lennoille, koska sen saa ottaa mukaan käsimatkatavaroissa. Hieman järeämpi Polaroid PS600 -latausasema soveltuu erinomaisesti esimerkiksi mökille tai asuntoautoon! Polaroid PS600 -latausaseman avulla voi tunturimökillä esimerkiksi katsoa 32 tuumaista LED-televisiota jopa 14 tuntia tai ladata minijääkaapin asuntoautossa. Polaroid PS600 on täydellinen lahja koko perheelle – sen virrasta pääsee nauttimaan jokainen!

Latausasemat löydät mm. Rajala Pro Shopista ja Verkkokauppa.comista. PPS100:n suositus vähittäismyyntihinta on 189€ ja PS600:n 899€


Airthings Wave Plus -radonmittari

Airthings Wave Plus -radonmittari

Time-lehden valinta yhdeksi vuoden 2019 parhaista innovaatioista!

Älykkäällä ja helppokäyttöisellä Airthings Wave Plus -radonmittarilla sisäilman laatu sekä radonpitoisuus selviävät kätevästi kotioloissa ilman asiantuntijan apua. Mittari toimii kätevällä mobiiliapplikaatiolla. Sisäilman radonpitoisuuden mittauskausikin on sopivasti jouluna käynnissä, joten ei muuta kuin mittari kääröistä ja mittailemaan!

Airthings Wave Plussan löydät mm. Verkkokauppa.comista sekä Motonetistä ja sen suositus vähittäismyyntihinta on 269 euroa.


Motorola Focus 72 -valvontakamera

Motorola Focus 72 valvontakamera ulkokäyttöön

Motorola Focus 72 on sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettu valvontakamera. Kamerassa on yökuvaukseen soveltuva infrapunakamera sekä HD-tasoinen kuvanlaatu. Motorolan Focus-kamerat toimivat turvallisen Hubble-pilvipalvelun kautta. Hubble-mobiilisovelluksen kautta voi katsoa mm. suoraa videokuvaa valvotusta kohteesta. Ja kun jotakin tapahtuu, ilmoitus siitä tulee puhelimeen, tabletille tai tietokoneelle. Loistava lahjavalinta esimerkiksi omakotitalon omistajalle!

Focus 72 -valvontakameran saat hankittua mm. Prismasta, Motonetistä, Tokmannilta tai Puuilosta. Sen suositus vähittäismyyntihinta on 129 euroa.

Toivottavasti sait vinkeistäni ideoita joululahjahankintoihin! Iloista joulua toivottaa Tatu!

Kerro kavereille: