Testissä Tractive GPS Tracker for Dogs – Nappi-koiran kokemuksia laitteen käytöstä

Kukaan koiranomistaja ei halua olla tilanteessa, jossa rakas koira on hukassa. Kun käytössä on Tractiven GPS Tracker for Dogs, koiran sijainnin tietää tarkalleen, olipa sitten mökillä, reissussa tai vaikkapa metsällä.

Tässä blogijutussa on Nappi-koiran kokemuksia Tractiven uusimman GPS-jäljittimen käytöstä. Nappi ja me omistajat asumme kaupungissa ja Nappi on pääsääntöisesti kytkettynä. Olemme myös aktiivisia luonnossa liikkujia. Kun kaupunkikoiran kanssa lähtee luontoon, huolena on koiran kiinnostuminen esimerkiksi metsäneläimistä tai muusta, johon se ei ole kaupungissa tottunut.

Tractiven GPS-jäljitin auttaa meitä liikkumaan luonnossa entistä huolettomammin.

Sopii pienellekin koiralle

 

Usein koirien GPS-laitteet istuvat hyvin isojen koirien kaulaan, mutta pienille koirille ne ovat suhteettoman suuria ja painavia. Vain 35 grammaa painava Tractive GPS Tracker for Dogs sopii pienellekin koiralle, kuten toyvillakoirallemme Napille.

Nappi ei välittänyt laitteesta lainkaan, sillä sen sai kiinnitettyä tuttuun kaulapantaan. Kokeilimme laitetta myös valjaisiin, joita käytämme yleensä Napin kanssa liikkuessamme.

Helppo käyttöönotto

Laite oli käytettävissä niin nopeasti ja helposti, että Nappikin jaksoi tyytyväisenä odotella ulos pääsyä eteisessä. Käyttöönottoon vaadittiin vain Tractive GPS -sovelluksen lataus puhelimeen, tunnuksen luominen ja jäljittimen aktivointi. Hetkessä Napilla oli oma profiili sovelluksessa.

Aikaa kului eniten laitteen lataamiseen, mutta jo muutamassa tunnissa sen akku oli täynnä.

Omat rajat koiralle

Parasta Tractiven GPS Trackerissa on se, että se auttaa jo ennen kuin koira on hukassa. Sovellukseen voi merkitä alueen rajat, esimerkiksi kotipihan tai mökkipihan, jolla koiran toivotaan pysyvän. Jos koira menee rajojen ulkopuolelle, siitä tulee puhelimeen ilmoitus. Näin koiran ehtii kutsua takaisin ennen kuin se on täysin hukkateillä. Mikäli koira ehtii pötkiä pitkälle, sen liikkeitä saa seurattua kartalla.

Nappikin tulee saamaan omat rajat reissatessamme seuraavan kerran maalle lapsuuden kotimaisemiin, jossa se saa liikkua vapaasti – omien rajojen sisäpuolella.

Koiran ikioma aktiivisuusmittari

Koiranomistajien huolenaiheisiin kuuluu, saako koira tarpeeksi liikuntaa. Tractive GPS Trackerilla voi seurata myös koiran aktiivisuutta. Se kertoo, paljonko aktiivisuutta on tullut ja tarjoaa myös mahdollisuuden vertailla sitä maailmanlaajuisesti muiden Tractiven käyttäjien tai koirakavereiden kanssa.

Napin onneksi Tractive GPS Tracker siis myös kannustaa meitä liikkumaan enemmän sen kanssa!

Toimii säässä kuin säässä

Hirvenmetsästysaikaan syksyllä voi olla hyvinkin sateista. Kosteassa metsässä saattaa myös kastua. Onneksi Tracker on vesitiivis ja sopii hyvin myös märille keleille, sitä voi käyttää jopa uidessa! Vaikka Nappi citypuudelina ei pääse metsästysreissuille, liikumme paljon luonnossa niin tutuilla lenkkipoluilla kuin patikoimassakin – säässä kuin säässä.

Testasimme jäljitintä syksyisessä sadesäässä, jolloin se myös kastui. Laite oli helppo kuivata käytön jälkeen samalla kun Napin tassutkin. Sekin on plussaa, että kesällä Napin kirmatessa järveen, ei tarvitse varoa jäljittimen kastumista.

Turvaa lomamatkoille

Monet matkustavat lemmikkikoiriensa kanssa ulkomaille ja myös me olemme usein pohtineet Napin mukaan ottamista lomamatkoille. Pelkonamme on kuitenkin ollut, että Nappi joutuu hukkateille tuntemattomassa ympäristössä. Silloin tällöin kuuluukin ikäviä uutisia lemmikkikoiran karkumatkasta reissun päällä.

Tractive GPS Tracker for Dogs on avuksi myös tässä, sillä se toimii yli sadassaviidessäkymmenessä maassa. Näin lomamatkojen karkulainen on helpompi saada kiinni. GPS-jäljittimen turvin Nappikin päässee mukaan seuraavalle lomamatkalle.

Testaaja on toyvillakoira, joka rakastaa seikkailuja ja on mennyt hukkaan vain sohvatyynyjen väliin.

 

Kaikki Tractive GPS-paikantimet löydät täältä.

Kerro kavereille: