POLAROID PS100 KANNETTAVA PISTORASIA

Polaroid PS100 – kannettava pistorasia

Polaroid PS100 työmatkalle, mökille, autoon, veneelle, lentokoneeseen, lomalle… lataa kaikki laitteesi kannettavasta pistorasiasta.

Polaroid PS100 on Euroopan ensimmäinen kannettava pistorasia kaiken pienelektroniikan lataamiseen. Enää sinun ei tarvitse miettiä, kelaatko kotoa kaapelikelalla virran auton perässä metsään tai mökille. Ota mukaasi tämä kevyt, kolatölkin kokoinen pistorasia, ja saat virtaa laitteisiin, kun sitä tarvitset. Enää et menetä esimerkiksi jalkapallo-ottelun huippuhetkiä, sillä Polaroid PS100 antaa virtaa pienelle LED-televisiolle jopa kahden tunnin ajan.

Toisin kuin perusvaravirtalähde, Polaroid PS100 säilyttää latauksen pitkään. Laitetta voi pitää varastoituna -25 – +60 asteen lämpötilassa lataustason kärsimättä. Voit siis hankkia tämän mökille tai kotiisi hätätilannetta varten, sähkökatkosten varalle, tai ottaa mukaan matkailuautoon tai veneelle, jossa verkkovirtaa ei aina ole saatavilla.

Laitteen kapasiteetti on juuri sopiva, jotta saat ottaa sen mukanasi lentokoneeseen käsimatkatavaroihin. Ja koska Polaroidin PS100:n teho riittää lataamaan myös esim. kannettavan tietokoneen se on monin verroin parempi työ- tai lomamatkakäytössä, kuin tavallinen varavirtalähde.

Ulkoharrastamiseen, drone-kopterien lennätykseen, valokuvaukseen, pientyökalujen akkujen lataukseen… käyttömahdollisuudet ovat todella monipuoliset.

Polaroid PS100 tuo verkkovirtaa minne tahansa sitä tarvitset. Laitteessa on kapasiteettia 84 wattituntia (Wh) ja tehoa 80-100 wattia (W). USB-pikalatausportit tukevat uusimpia 2.4A ja 3.0 QC pikalataustekniikoita mobiililaitteille.

Katso videolta, kuinka PS100 soveltuu kaiken pienelektroniikan lataamiseen!

 

Polaroid PS100 -faktat

 • Lataa läppärin akun noin yhden kerran täyteen
 • Lataa drone-kopterin yhden kerran täyteen
 • Antaa virtaa 40W LED-televisiolle kahdeksi tunniksi
 • Lataa älypuhelimen akun noin seitsemän kertaa täyteen
 • Uusimmat pikalataustekniikat 2.4A ja 3.0 QC
 • Antaa virtaa kaikelle pienelektroniikalle, jonka tehotarve on alle 80 wattia
 • Painaa 700 grammaa
 • Kolatölkin kokoinen
 • Latautuu täyteen noin seitsemässä tunnissa

Liitäntämahdollisuuksia on useita ja kaikista virta siirtyy vauhdikkaasti.

 • USB 2.4A 5V
 • USB QC 3.0 5V
 • USB-C 3A 5V
 • 220V 50Hz pistorasiaPolaroid PS100 liitännät


Läppärin akun lataaminen lentokoneessa

Pistorasiapaikat ovat matkustaessa usein kiven alla. Vaan eipä hätää! Nyt voit ottaa mukaan oman pistorasian. Polaroid PS100 lataa nykyaikaisen läppärin akun kertaalleen uudelleen täyteen.

Polaroid PS100 -varavirtalähde painaa vain 700g ja sitä saa huoletta käytellä lentokoneessa. Lataat siitä myös puhelimen, tabletin ja muut mukanasi olevat laitteet. Kun otat käytännöksi ladata varavirtalähteesi täyteen aina yön aikana — laitteen latautuminen täyteen kestää noin seitsemän tuntia — olet hyvin varustautunut seuraavan päivän haasteisiin.


Retkeilijän, drone-lennättäjän ja mökkeilijän varavirta

Polaroid PS100 on myös loistava apuri retkille, joilla virta ei saa loppua kesken. Mobiililatausasema pitää kännykän ja vaikkapa järjestelmäkameran akut latingissa seikkaillessa. Dronen akun saat ladattua noin yhden kerran uudelleen täyteen tämän latauslaitteen avulla. Ei jää komeimmatkaan revontulet kuvaamatta, kun vara-akku saa latautua sillä aikaa kun kamera käy.

Mökillä, purjeveneessä tai teltassa Polaroid PS100 huolehtii tarpeidesi mukaan valaistuksesta, partakoneen latauksesta, tai antaa virran televisioon sen tärkeän jalkapallo-ottelun ajaksi.

Mihin sinä tarvitsisit mobiilisähköä?

Polaroid PS100 varavirtalähde - sähkö mukaan retkelle
Pakkaa sähkö mukaan retkelle.


Tutustu tarkemmin ja osta omaksi

Tutustu tarkkoihin tuotetietoihin ja jälleenmyyjiin tuotesivulla.Kerro kavereille: