Virtaa festareille – festaripaketti

Kesä ja festarit, ne sopivat täydellisesti samaan lauseeseen. Kesäfestarit ovat monelle kesän kohokohta, joten niihin kannattaa valmistautua niiden vaatimalla vakavuudella. Useasti koko viikonlopun kestävästä suorituksesta selviää kunnialla, kunhan olet valmistautunut huolella. Lue alta vinkit ja varmistu ettei ainakaan laitteista pääse loppumaan virta!

Virtaa auringosta

Auringossa on voimaa, ja sitähän meillä Suomen kesässä riittää! Helposti mukana kulkevan Kodak SP16 -aurinkopaneelin avulla lataat helposti esimerkiksi puhelimen, bluetooth-kuulokkeet tai vaikka actionkameran. Laitteiden lataus tapahtuu helposti USB-johdon avulla. Lataamisen jälkeen aurinkopaneelin saa taiteltua helposti kasaan kuljetusta varten.

Tätä ympäristöystävällisempää tapaa ladata laitteita ei ole!

Latausasema – virtaa kaverillekin

Varavirtalähde on täysin pakollinen laite mukaan festareille. Kukaan ei halua puhelimen akun loppuvan kesken festareiden, silloin jää esimerkiksi tärkeät festarikuvat ottamatta! Mukana saattaa olla myös monia muita virtaa kaipaavia laitteita, kuten esimerkiksi kamera, jota ei pysty normaalilla varavirtalähteellä lataamaan. Polaroidin PS100 latausasemassa on ns. seinäpistoke, joten voit ladata lähes mitä tahansa laitetta helposti, kuten esimerkiksi kameraa. Latausasemasta löytyy myös USB-portit, joten myös useamman laitteen lataaminen samanaikaisesti on mahdollista! Kun latausasemasta alkaa hiipua virta, voit ladata sitä helposti Kodakin SP16 -aurinkopaneelin avulla.

Jos mukana on paristokäyttöisiä laitteita, kannattaa laukkuun sujauttaa Maxellin 5+5 paristopaketti, paljon virtaa kelpo hintaan!

Kerro kavereille: