Tien päällä Lofooteilla

 

Lumihuippuja, vuonoja ja postikorttimaisemia. Niitä tarjoilee läntinen naapurimme Norja. Norjan Lofootit ovat saavuttaneet suuren suosion matkailijoiden keskuudessa lumoavien maisemiensa ansiosta! Suomesta on helppo matkustaa Lofooteille autolla, etelästä matkaa tulee suuntaansa noin 1500 km. Olemme testanneet muutamia matkaa helpottavia tuotteita Lofoottien kuvankauniissa ympäristössä, nappaa alta vinkit mukaan jos roadtrip Norjaan on edessä!

 

Duracell 175W invertteri – lataa laitteet näppärästi autossa!

Vain yksi latauspistoke autossa ja auto täynnä ladattavia laitteita? Yleinen ongelma, joka saattaa kiristää tunnelmaa puhelinten akkujen huutaessa punaista. Duracellin invertterin avulla saat useamman laitteen lataukseen samaan aikaan. 175W malli sisältää kaksi USB-porttia ja kaksi ns. seinäpistoketta, joiden avulla voit ladata myös laitteita joita et pysty USB-portin kautta lataamaan. Reissullamme hoitui niin kameroiden, dronen akkujen kuin varavirtalähteidenkin lataaminen kätevästi invertterin avulla.

Tutustu tuotteeseen:
Duracell 175W invertteri

 

Polaroid PS100 – lataa akut täyteen vaikka vuoren päällä

Kun paikan päälle on päästy, on aika lähteä kapuamaan kohti huippuja. Lofootit tarjoaa mielettömät mahdollisuudet vaellukselle ja sopivia reittejä löytyy jokaisella kuntoon tai ikään katsomatta. Jos maisemat ovat jo merenpinnan tasolta mahtavat, on ne huipulta jotain vielä uskomattomampaa! Kameroiden ja puhelinten akut käyvät nopeasti vähiin, kun kuvia täytyy pysähtyä ottamaan tuon tuostakin, tähän ongelmaan helpostusta tuo reppuun pakattu Polaroidin PS100 -latausasema. Meidän matkamme aikana Polaroid PS100 pelasti tilanteen Rytenin huipulla puhelimen akun loputtua, muuten olisi Kvalvika Beachin valkoiset hiekkarannat jääneet ikuistamatta puhelimen muistiin korkeuksista.

Tutustu tuotteeseen:
Polaroid PS100 -latausasema

 

Kodak SP16 -aurinkopaneeli – leirissä aika ladata akut aurinkovoimalla

Kun päivän vaellus on suoritettu ja on aika pystyttää teltta, on samalla hyvä laittaa laitteet lataukseen. Koska virtapistokkeita ei lähimailla ole saatavilla, tarjoaa Kodak SP16 -aurinkopaneeli virtaa suoraan auringosta. Aurinkopaneeli lataa esimerkiksi puhelinten akut täyteen yllättävänkin nopeasti. Kodak SP16 -aurinkopaneelin avulla voit ladata myös Kodak PPS100 -latausaseman täyteen. Vaikka valoa riittääkin heinäkuisessa Pohjois-Norjassa ympäri vuorokauden, kannattaa päivän kirkas valo hyödyntää lataukseen. Keskiyön auringossa ei aurinkopaneeli enää saa tarpeeksi valoa ladatakseen laitteita.

Kodakin SP16 -aurinkopaneeli taittuu helposti kasaan ja sujahtaa esimerkiksi repun kannettavalle tietokoneelle tarkoitettiin taskuun todella näppärästi. Aurinkopaneelista löytyy myös kätevä lenkki yläosasta, jonka avulla sen saa kiinnitettyä helposti esimerkiksi teltan kankaaseen tai repun päälle. Aurinkopaneelista löytyy yksi USB-portti taskun sisältä, johon voi myös kätevästi puhelimen sujauttaa latauksen ajaksi suojaan.

Tutustu tuotteeseen:
Kodak SP16 -aurinkopaneeli

Kerro kavereille: