Tatun tärpit kesäreissuille

Tatun tärpit kesäreissuille

Kesälomat ovat monella jo alkaneet ja kenties kesälomareissu tiedossa! Suuntaatko mökkeilemään lapsuutesi maisemiin tai purjehtimaan saaristoon perheen parissa? Vai onko suunnitteilla festarireissu telttamajoituksessa kesäheilan kanssa?

Tatun vinkeillä pakkaat tarpeelliset tavarat mukaan niin mökki-, purjehdus- ja asuntovaunureissulle, uimarannalle kuin telttaretkellekin ja pidät matkaseurueesi tyytyväisenä.

Tatun tärpit mökkikoriin

Maxell AAA-paristot, säästöpakkaus 24 kpl

Mökille kannattaa huolehtia riittävä määrä paristoja, jotta kaikki mökkikojeet pysyvät toimintakuntoisina koko kesän. Maxellin 24-pariston säästöpakkaus on mökkiläiselle kätevä vaihtoehto.

Mökin palovaroittimen paristo on hyvä tarkistaa ja vaihtaa vuosittain. Maxellin 9 voltin paristo sopii valtaosaan palovaroittimista.

 

Polaroid LED-filamenttilamppu 4W E27

Mökille on hyvä viedä myös tarvittava määrä varalamppuja jo kesän alussa. Polaroid LED-filamenttilamput muistuttavat tuttuja hehkulamppuja sekä ulkonäöltään että valo-ominaisuuksiltaan. Tekniikka on kuitenkin uusinta uutta, joten sähkönkulutus pienenee ja hyödyt sähkölaskussasi. Lampunvaihdosta ei tule ylimääräistä vaivaa, koska LED-lamppujen käyttöikä on noin 15 000 tuntia. Mökkikäytössä se tarkoittaa jopa 30 vuotta, joten nämä lamput ovat ympäristöystävällisen mökkeilijän valinta.

 

Maxell Spectrum -sankakuulokkeet

Tässäpä tarjolla värikästä pienelektroniikkaa koko perhepoppoolle juniorit mukaan luettuna. Maxell Spectrum-sankakuulokkeet pitävät lapset tyytyväisinä auton takapenkillä tai sadepäivinä. Kirkkaanväriset Duracell-microUSB-seinälaturit lataavat älylaitteet myös mökillä – ja auttavat pysymään kärryillä ystäväpiirin ja maailman tapahtumista myös lomalla.

Laadukkaita ja edullisia Spectrum-kuulokkeita on viisi eri väriä. Klikkaa kuulokkeiden kuvaa ja katso eri vaihtoehdot. Duracell micro-USB-seinälatureita on saatavilla mustana, pinkkinä, sinisenä ja valkoisena.

 

Duracell-invertteri 175W

Kun tarvitset lisää virtaa autossa, veneessä tai matkailuautossa, laadukas Duracell-invertteri on vastaus tarpeisiisi. Laita invertterin pistoke tupakansytyttimeen, ja kännykän, tabletin ja digikameran akun lataaminen onnistuu ajon aikana vaivatta. AEG:n ylijännitesuoja suojaa puolestaan mökin elektroniset laitteet, kuten television ja tietokoneen, salamaniskuilta tai vanhojen valaisimien aiheuttamilta virtapiikeiltä. Ylijännitesuoja sopii myös kotiin tai toimistolle.

 

Tatun tärpit biitsille

Intenso 13 000 mAh -varavirtalähde

Jotta musiikinkuuntelu ja yhteydenpito onnistuvat myös uimarannalla, nappaa rantalaukkuusi mukaan tehokas Intenso-varavirtalähde sekä Maxell Spectrum-sankakuulokkeet tai Plugz-nappikuulokkeet. Molemmat kuulokkeet toimivat mikrofoninsa ansiosta myös handsfree-laitteena.

 

Ja eiku kesäloman viettoon!

Maxell AA-paristo säästöpakkaus
Maxell AA-paristot, säästöpakkaus 24 kpl
Maxell 9V-paristo 2-pack
Duracell microUSB 2.1A -seinälaturi
Duracell microUSB 2.1A -seinälaturi
Ylijännitesuoja AEG GE7
Maxell Plugz -nappikuulokkeet
Kerro kavereille: