Tatu suosittelee parhaat joululahjat

Tatu keräsi listan tämän vuoden parhaista joululahjoista, jotta sinun ei tarvitse miettiä päätäsi puhki eri vaihtoehtojen välillä. Listalta löytyy joululahjavinkit jokaisen tarpeeseen: koko perheelle, lasten leikkeihin, luonnossa liikkujille, matkailijoille, perheen nelijalkaiselle ystävälle sekä monille muille, joita joulun aikaan ilahduttaa kuusen alta löytyvä elektroniikka-aiheinen joululahja!


Joululahja koko perheelle

Airthings Wave -radonmittari

Yksi turvallisen asumisen tärkeimmistä seikoista on puhdas sisäilma. Kätevin tapa sisäilman radonpitoisuuden selvittämiseen on helppokäyttöinen radonmittari, jonka avulla radonpitoisuuden voi selvittää itse.

Airthings Wave on älykäs radonmittari, joka toimii helppokäyttöisen mobiiliapplikaation avulla. Radonin lisäksi laite mittaa ilmankosteutta ja lämpötilaa. Säteilyturvakeskus suosittelee radonin mittausajaksi marraskuun alun ja huhtikuun lopun välistä aikaa, joten joulu on ehdottoman hyvä hetki radonmittarin hankkimiselle!

Laitteen suositus vähittäismyyntihinta on 199 euroa ja tuotetta myyvät mm. Motonet, Verkkokauppa.com, Kärkkäinen ja Tokmanni.

Motorola Focus 72 -valvontakamera

Oma valvontakamera on kustannustehokas tapa olla huoletta ja tietää, että asiat, jotka ovat tärkeitä, ovat kunnossa. On kyseessä sitten koti, vapaa-ajan asunto, työpaikka tai muu tila, niin perusajatus on, että asentamalla kameran saa tietää, ketä tiloissa liikkuu. Valvontakamera on oiva joululahja jokaiselle, joka haluaa pitää omaisuudestaan huolta!

Motorola Focus 72 -valvontakameroita myyvät mm. Verkkokauppa.com, Motonet, Rajala, Puuilo ja Minimani. Laitteen suositus vähittäismyyntihinta on 129 euroa.


Joululahjat lapsille ja nuorille

Motorola T42 – radiopuhelinsetti 3-pack

Seikkailu-, salapoliisi- ja piiloleikkeihin saa aivan uuden ulottuvuuden radiopuhelinten avulla. Motorola TALKABOUT T42 -radiopuhelimet pitävät yhteyden esteettömässä maastossa jopa neljän kilometrin kantamalla. Pakkaus sisältää kolme radiopuhelinta, joten yhden puhelimen voi tarvittaessa valjastaa vaikkapa vanhemman käyttöön. Tämä on jokaisen pienen agentin joulun toivelahja!

Radiopuhelinsetti löytyy Motonetistä, Kärkkäiseltä ja Veljekset Keskiseltä. Tuotteen suositus vähittäismyyntihinta on 49,95 euroa.

Nuorten kestosuosikki: Maxell Ultra Slim bluetooth-kuulokkeet

Klassiset mustat, tyylikkäät valkoiset, sähäkät pinkit vai pirteän turkoosit? Näissä huippukevyissä ja mukavissa langattomissa bluetooth-kuulokkeissa valinnan varaa riittää, eikä tyylistä tarvitse tinkiä!

Maxell Ultra Slim bluetooth -kuulokkeet tarjoavat popit mukaan koko päiväksi yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on näppärä kappaleenvaihto ja äänenvoimakkuuden säätö. Lisäksi kuulokkeista löytyy mikrofoni, eli niitä voi käyttää handsfree-laitteena. Kuulokkeet taittuvat helposti kasaan säilytystä ja kuljetusta varten.

Kuulokkeita myyvät mm. Puuilo ja Veljekset Keskinen. Kuulokkeiden suositus vähittäismyyntihinta on 39,95 euroa.


Joululahja opiskelijoille

Maxell-muistikortti

Aina kaikki tieto ei mahdu päähän tai edes tietokoneelle! Maxell MicroSD-muistikortti tallentaa parhaat muistot: lempikuvat, videot ja biisit nopeasti ja takuuvarmasti. Mukana tulevan adapterin kanssa kortti sopii myös vaikkapa kameraan, videokameraan tai auton musiikkisoittimeen.

Maxell-muistikortteja löydät useassa eri koossa mm. MotonetistäPuuilosta ja Halpa-Hallista. Maxell Esimerkiksi MicroSD 64GB -muistikortin suositus vähittäismyyntihinta on 29,95 euroa ja sen avulla muistia riittää pitkään.

Intenso-kovalevy

Kestävä, luotettava ja kevyt Intenso HDD ulkoinen kovalevy on jokaisen opiskelijan vakiovaruste! Pienen koon (2,5 tuumaa) ansiosta laite kulkee näppärästi mukana. Kovalevy ottaa virran tietokoneen USB-portista, joten käyttö ei vaadi erillistä virtalähdettä. Tatun vinkki: Intenso-kovalevyn saat kiinnitettyä USB-kaapelilla myös televisioon ja tallennettua sinne vaikkapa lempielokuvasi tai tv-sarjasi. Todella helppoa!

Intenson kovalevyjä löydät useammassa eri koossa mm. Motonetistä. Esimerkiksi Intenso HDD 1TB (1000GB)-kovalevyn suositus vähittäismyyntihinta on 89 euroa.


Joululahja lemmikille

Tractive Pet Tracker GPS-kaulapanta

Paras kaveri menossa mukana! Vaellatko Lapissa koiran kanssa, vietätkö aikaa mökillä, metsästätkö tai otatko lemmikkisi mieluusti mukaan vaikka perheen lomareissulle läpi Baltian?

Tractive Pet Tracker paikantaa lemmikkisi sijainnin reaaliajassa. Kaulapannan avulla voit katsoa lemmikkisi sijainnin kartalta reaaliaikaisesti joko älypuhelin-applikaatiolla tai tietokoneesi selaimella. Tractivessa on myös Safe Zone -suojavyöhyketoiminto. Voit asettaa lemmikillesi alueen, jolla on turvallista liikkua. Kun lemmikki poistuu alueelta, saat heti hälytyksen puhelimeesi.

Tractivet myy mm. Musti ja Mirri -lemmikkieläintarvikekaupat sekä Motonet. Laitteen suositus vähimmäismyyntihinta on 49,95 euroa.


Joululahja luonnossa liikkujille

Polaroid Solar 15 -aurinkopaneeli

Polaroid Solar 15 -aurinkopaneeli on jokaisen mökkeilijän, luonnossa liikkujan ja retkeilijän paras kaveri! Aurinkopaneelin avulla mobiililaitteen lataus tapahtuu ympäristöystävällisesti aurinkoenergian avulla. Laite kulkee näppärästi mukana, sillä se on kevyt ja pienikokoinen.

Aurinkopaneeleja myyvät mm. Prismat kautta maan sekä Verkkokauppa.com. Tuotteen suositus vähittäismyyntihinta on 79 euroa. 

Motorola T50 -radiopuhelinsetti

Motorola-radiopuhelin on käytännöllinen apu esimerkiksi metsä- ja vaellusretkillä, sillä sen avulla viestin voi toimittaa perille jopa kuuden kilometrin kantamalla. Radiopuhelin on helppokäyttöinen ja siitä löytyy mm. LCD-näyttö, 8 kanavaa ja 121 lisäkoodia, automaattinen virransäästötilasekä vyöklipsi ja paikka kantohihnalle.

Motorola T50 -radiopuhelinsetin voit ostaa lahjaksi mm. Prismasta, Motonetistä ja Tokmannilta. Setin suositus vähittäismyyntihinta on 69 euroa.


Joululahja tien päällä kulkeville

Polaroid kannettava latausasema PS100

Polaroid PS100 on paras kaveri lomalla, mökillä, autossa ja työmatkalla, sillä sen avulla voi ladata kaikki laitteet silloin, kun sähköä seinästä ei ole saatavilla. Esimerkiksi kannettavan tietokoneen, järjestelmäkameran tai vaikkapa dronen lataus tapahtuu kätevästi suoraan laitteen pistorasiasta! PS100 on sallittu ja turvallinen ottaa mukaan lentokoneen käsimatkatavaroihin. Tämä joulun hittilahja saa takuuvarmasti hymyn huulille!

Tuotetta myyvät mm. Gigantti, Verkkokauppa.com, DNA sekä Partioaitta. PS100 kannettavan latausaseman suositus vähittäismyyntihinta on 189 euroa.

Duracell-laturisetti

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Monikäyttöinen Duracell USB-C -laturipaketti laittaa kerralla kuntoon laturiasiat kotona ja tien päällä! Luotettavien ja nopeiden Duracell-laturien avulla älypuhelimien, tablettien ja muiden USB-C -latausta käyttävien laitteiden lataus on turvallista. Paketti sisältää seinä- ja autolaturin sekä kaksi metrin mittaista USB-C -kaapelia.

Laturisettejä myyvät mm. Motonet ja Kärkkäinen. Tuotteen suositus vähittäismyyntihinta on 29,95 euroa.

P.S. Videolta voit vielä kuristaa Tatun tonttupajan kulisseihin, kun Tatun tontut kisailivat joululahjojen paketoinnissa!

Kerro kavereille: