Paluu arkeen - koululaisen ja opiskelijan pienelektroniikka

Paluu arkeen

Elokuun aurinko lämmittää vielä ja kesää on jäljellä, mutta hiljalleen on aika suunnata ajatukset kohti tulevaa arkea ja syksyä. Innokkaiden ekaluokkalaisten reput odottavat jo valmiiksi pakattuina ovensuussa, ja isommatkin koululaiset kasailevat pikkuhiljaa koulutavaroitaan. Opiskelijalla voi olla edessään muutto omaan asuntoon tai uudelle paikkakunnalle, jolloin varustelista onkin pitempi.

Mitä tarvikkeita pienempi tai isompi koululainen tarvitsee mukaansa koulutielle? Entä miten varustaa ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttava opiskelija?

Tatu kasasi koululaisia, opiskelijoita ja heidän vanhempiaan varten pienelektroniikkamuistilistan koulu- tai opiskelutiensä aloitteleville. Kaikki elektroniikkatarvikkeet ovat laadukkaita ja hankittavissa hyvin varustelluista marketeista, tavarataloista ja erikoisliikkeistä.

 

Tatun kivat kuulokkeet koululaiselle:

Maxell Bright Sounds -nappikuulokkeet

Koulun jälkeen on mukava kuunnella musiikkia ja katsoa videoita YouTubesta. Kuulokkeet korvilla voit myös selata rauhassa snäppejä eikä kaverin Instaan lähettämä My Story mene pienempien sisarusten tietoon. Jos kuljet kouluun tai harrastuksiin bussilla, matka sujuu nopeammin kuulokkeet korvilla.

Valitse omasi Maxellin nappi- tai sankakuulokevalikoimasta; vaihtoehtoina Cordz- ja Bright Sounds -nappikuulokkeet tai Spectrum-sankakuulokkeet. Kuulokkeissa on lukuisia värejä, erikokoisia korvanappeja sekä erilaisia johtovaihtoehtoja. Esimerkiksi Maxell Bright Sounds -kuulokkeiden johto heijastaa pimeässä. Mutta muistathan syksyn tullen myös oikean heijastimen!

Maxell Cordz -nappikuulokkeet

Maxell Spectrum -sankakuulokkeet

Maxell Bright Sounds -nappikuulokkeet

 

Tatun vinkit opiskelijalle:

Intenso SSD ulkoinen kovalevy 128GB

Kun läppäri kulkee mukana luennoilla, saat tallennettua muistiinpanot suoraan tietokoneen kovalevylle. Tärkeät opiskeluun liittyvät tiedostot on hyvä kuitenkin tallentaa tietokoneen kovalevyn lisäksi myös erilliselle Intenso-kovalevylle tai Maxell-muistitikulle tai -kortille. Jos tietokone varastetaan tai menee rikki, varmuuskopiointi on tärkeää, jotta tutkielmat ja esitelmät pysyvät tallessa. Muistitikulla materiaalit kulkevat kätevästi myös mukana.

Intenso-kovalevyt

Maxell-muistikortit

Maxell-muistitikku

Duracell-laturipaketti: MicroUSB -seinälaturi ja -autolaturi

 

Tuntuuko, että puhelimen laturi on aina hukassa? Löytyykö se tyttö- tai poikaystävän tai kämppiksen jäljiltä eri paikasta, mihin jätit sen? Latureita voi omistaa vaikka kaksi tai enemmän. Duracellin seinä- ja autolatureiden joukosta löydät joka puhelimeen ja tablettiin sopivat laturit.

Duracell-laturit kotiin ja autoon

 

 

Maxell BT1000 Ultra Slim Bluetooth -kuulokkeet

Yhä useampia opintokokonaisuuksia on mahdollista suorittaa myös verkkokursseina. Laadukkailla kuulokkeilla hoidat niin verkkokurssit ja puhelut kuin kuuntelet lempimusiikkiasikin. Jos valitset vain yhdet kuulokkeet, Maxell BT1000 Ultra Slim Bluetooth -kuulokkeet ovat oivallinen valinta. Hyvistä Bluetooth-kuulokkeista ei välttämättä tarvitse maksaa satasia – Maxell BT1000 -kuulokkeet yllättävät ominaisuuksiensa lisäksi myös edullisella hinnallaan.

Maxell BT1000 -kuulokkeet

 

 

Varavirtalähde eli powerbank lataa puhelimesi tai tablettisi akun bussimatkalla kohti ammattikorkeakoulun tai yliopiston kampusta tai vaikka kesken luennon. Suurella kapasiteetilla varustettu Intenso 13 000 mAh –

Intenso 13 000 mAh -varavirtalähde

varavirtalähde on kevyt, turvallinen ja helppo kuljettaa mukana.

Intenso-varavirtalähde

 

 

Hankinnat omaan kotiin

Maxell AAA-paristo 5+5

Ensimmäiseen omaan kotiin on mukava tehdä hankintoja. Astia-, kodinkone-, ja huonekalupuoli on usein hallinnassa, mutta omassa kodissa tarvitaan myös paljon muuta, esimerkiksi paristoja ja lamppuja.

Paristoille on käyttöä vaikkapa tv:n kaukosäätimessä, peliohjaimissa, taskulampuissa tai seinäkellossa.  Maxell AA- sekä AAA -paristot ovat saatavilla kätevissä 10-packeissa (5+5) eivätkä paristot pääse heti loppumaan.

Maxell AA -paristot

Maxell AAA -paristot

Polaroid LED-filamenttilamppu 4W E27

Uudessa kodissa on hyvä olla myös muutama varalamppu jemmassa. Polaroid LED-lamput ovat ympäristöystävällinen valinta kodin eri lamppuihin. Polaroidin lamppuvalikoima on laaja ja sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja. Hankintahinta voi kirpaista hetken, mutta lamppu kestää varmasti ja säästät sähkölaskussa.

Polaroid LED-lamput

 

Kerro kavereille: